• I alla städer

  Pigg i magen och snart dags för äventyr.

  Vi ska snart iväg på äventyr. En lång, spännande, och härlig resa vi har drömt om länge. Vi bokade den för över två år sen. Sen så köpte vi hus, och sköt upp den (hur tur att vi kunde skjuta på biljetterna?) men snart är det äntligen dags. Den 3 mars åker vi till L.A och sen vidare till San Fransisco.

  Det är SÅ EFTERLÄNGTAT. Jag har ju jobbat själv sen i maj. Förra året. Och inte kännt jag kunnat koppla av helt varken sommar-semester eller i julas. Jag ser så mycket fram emot 2 veckor i en annan tidszon. Där ingen kan få tag i mig och där jag bara kan få inspireras vara i min egen bubbla och koppla av lite. Vi kommer att göra riktigt spännande grejer. Just nu håller jag ju t.ex på med en stor utställning på jobbet och i LA och San Fransisco ska vi besöka ställen som kan ge mig inspiration till det uppdraget, och förhoppningsvis till fler framöver. Vi kommer även besöka något tech-bolag i silicon valley. Ska bli sååå kul! Tror jag kommer komma tillbaka med sjukt mycket mer energi.

  Det finaste med allt är att få umgås så länge med Robert. Att få uppleva allt det tillsammans. Skapa minnen och få bara prata och vara ihop under alla de dagarna. Ser så galet mycket fram emot det. Finns ingen som är så kul och intressant att resa med!

  Vi kommer först att landa i LA, och kommer att stanna där ett par dagar. Vi har hyrt ett Airbnb i west Hollywood. Tycker alltid det är härligast att bo på Airbnb eller i en lägenhet, snarare än hotell. Det är mysigt att gå ut och köpa sin egna frukost. Vi gillar dessutom alltid att starta dagen tidigt, hinna ut när alla andra går till jobbet. Det får en att känna sig mindre som en turist och mer som att man bor där.

  Mmm ser så mycket fram emot att gå ut på morgonen och sitta där och vakna en stund innan vi drar iväg på upptåg! Är så spänd på vad LA har att erbjuda.

  Efter LA så kommer vi bila upp mot San Fransisco. Där har vi ett par oplanerade dagar där vi inte vet exakt vad vi ska göra än. Ännu en grej som är så härligt. Att få ha ett par dagar att bara göra vad man känner för när andan faller på.

  I San Fransisco ska vi sen möta upp en av Roberts vänner. Fint med en personlig guide till staden. Vi kommer också bila vidare upp till sonoma. Även i sonoma och San Fransisco har vi hyrt Airbnb.

  Lägenheten i San Fransisco ser så gullig ut. Tror det kommer bli riktigt mysigt och trevligt. Spännande att fantisera om vem som hyr ut det. Man vet ju lite, men ändå spännande att tänka på människor och allt de kan ha varit med om!

  I sonoma hyr vi som ett litet hus. Jag har också läst att det finns vingårdar som har konstgallerier. Hur fint?! Man gillar ju också att det hänger en Warhol över sängen.

  Ska bli så kul att få resa ihop igen ❤️