En summering

Det finns alltid en början.

27 december, 2014

Grejen med allt det här var egentligen att starta min ”bloggkarriär” (den lär bli kortvarig… och sporadisk) genom att göra en sån där fräsiga årsresumé som alla brukar göra. Mest för min egen skull. Jag skulle vilja spara det här 2014, då det var ett alldeles förträffligt år. Vänner, musik, karriär och roliga möten. Jag tror jag lätt kan säga att varje månad har det hänt något skitkul, och jag tycker för min egen skull att det är gött att ha det nedskrivet någonstans, och kanske tycker även några av mina vänner det kan va kul att få se sig själva på bild. Jag vet inte, men hursomhelst är ni välkomna till mitt 2014!

Vi börjar med lite theme-music som man kan lyssna på under tiden man scrollar igenom inläggen. Rätt nice kan jag tycka, plingar det får ni vända blad! (Okej, nej, riktigt så avancerat är de inte…) 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Herr WordPress 27 december, 2014 at 22:11

    Hej! Det här är en kommentar.
    Gör så här om du vill radera en kommentar, logga in och visa kommentarerna till inlägget. Där kan du välja om du vill redigera eller radera dom.

  • Leave a Reply