En summering, I alla städer

April

2 januari, 2015

IMG_1880Vi börjar hela April med att sooooolen kikar in! Mitt fönster fullkomligt badar i sol på morgonen och jag är så glad, så glad. Det är otroligt vackert när man ser hur vattnet glittrar i strömmen utanför fönstret och när gatorna sopas från grus. Det är en sån där speciell vårkänsla så man känner sig som Ronja och vill utbrista i ett högt, gällt vårskrik! Men av hänsyn till grannarna så blir det mer ett pip, i still med ”åh!”
IMG_1696 IMG_1691 1
Låt mig ge er – skönheten och odjuret på resa. Jag minns att vi sa till vår praktikant – att det här med att driva företag är ett jäkla fotarbete. Man går hit och dit, hämtar, lämnar, går på möten, kollar upp. Helt enkelt ibland känns det som att vi är på väg hela tiden. Därav den ilskna snappen till Emilie om att hon ska sluta hamstra alla skor själv och ge några till oss… (Jag bjuder på den. Joey vet inget. Förlåt, jag la in en söt bild för att kompensera)

IMG_1811IMG_1918

IMG_1892

Jag har inte så mycket mer att tillägga än att ibland är saker bara sjukt kul. Som att skicka Olga-otur bilder till Emilie, eller att gå ut och gå alldeles för långa promenader (om än trevliga) som ger en skavsår med Emil.
IMG_1862 IMG_2389

Cykel till jobbet och luncher vid bryggan för att bättra på fräknar och rasta praktikant-Sofie! Minns att det var rätt långa luncher. Tror vi var en rätt skön praktikplats, vi har ju pratat om det här förut med att ta kreativa pauser – det här var en typisk sån. Gå ut och sätta sig på en brygga och snacka case ger oftast så mycket mer än att sitta inne i konferensrummet. När man själv rör på sig, så rör hjärnan på sig!

IMG_2085 IMG_2107 1

Sen hände något stort! Lille Ebbot kom till världen! Alltså, så mycket kärlek till honom. Och grattis Mattias och Eleonor till en urstilig liten krabat och storasyster Stella vaktar så fint <3

IMG_2045 1IMG_2203

IMG_2270 1IMG_2279 1

Vi hade många möten på kontoret, fikade och jobbade som tokar. Men jag lämnade östkusten och drog till väst en snabbis för att vara med på invignngsfesten av Walden. I mitt älskade Göteborg blommade körsbärsblommorna och känslan av sommar började tränga sig på! Tänk ljumma kvällar i juli vid havet med den där tröjan och en kasse från fantastiska Lions and Cranes?!

IMG_2486 1IMG_2578

Hängde med dessa charmtroll! Jag blir ju bara för glad av dessa två grabbar! Bara kommer och käkar mat och snackar skit! Hejja er!

IMG_2649

Sen det bästa med April var detta – jag, Molly, Britta, Maria, Stellan, Räkan och Emilie drog till Berlin! Hur fräsigt är inte det?! Hela påsken med att vandra runt grafittifyllda gator, dricka champange på clärschens balhaus, äta mat från alla världens hörn, dansa tills fötterna gick av (alltså typ på riktigt för en viss madame här) och sitta i en park och skratta. Nedan följer tokiga bilder på tokiga tjejer som gör tokiga saker.

IMG_2654 2IMG_2671

IMG_2692 1

IMG_2667IMG_2695

IMG_3113IMG_3098 1IMG_2785 1

IMG_3208 1IMG_3270 2

Alltså ja, sista bilden där på min fot är inte så fräsch kanske. Men jag måste lägga upp den för med den där haltade jag runt i Berlin i alla dagar, jag snubblade nämligen första dagen och stukade min ANDRA fot. Ja ni läste rätt, min första var redan stukad. Men hursomhelst jag vill mest tacka de här fantastiska pinglorna för en enormt fin resa och ett minne för livet. Jag blir så glad när jag ser alla bilder och det finns typ 700 till jag inte planerar att lägga upp för allmän beskådning!

IMG_3803 1 IMG_3782 1

Vår fina praktikant Sofie gick vidare till nya äventyr, tillbaka till skolan och på vårt kontor strömmade kvällsolen in när vi jobbade flera kvällar för att hinna med allt i April. Massor av roliga uppdrag och vi jobbade med glädje och kryssade mellan alla Aprils helgdagar!

IMG_3902 1

Jag åkte en snabbsnabbis till Gotland för att vara med på min vän Elins 25års-fest! Hann med lite sightseeing och förutom blåsten började det nästan kännas som att sommaren var påväg till ön. Snart, snart kanske det är dags?

IMG_4011 2 IMG_4014 1

Och April slutade med inflyttning i Joey’s nya lägenhet med den superosa trappuppgången och picknick i hennes berså på innegården. Nu är det väl ändå sommar?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply