En summering, Mitt jobb

Maj

3 januari, 2015

IMG_4395IMG_4399

April var en rätt extrem månad då jag flängde runt väldigt mycket. Massor med logistik för att få det hela att gå runt kan jag berätta… Så jag kände att i Maj ville jag bara vara hemma. Inte så lite det! Vi hade väldigt mycket jobb, och påsk-ledighet osv började komma ikapp oss och vi hade massor med kul uppdrag att ta itu med. Så det blev turistande på hemmaplan, omvägar hem från jobbet för att titta på vackra Art Nouveau-portar och kulinariska resor om söndagarna tillsammans med min matlagninspartner in crime Emil. Här nån variant på räkpasta, jag blir så hungrig när jag ser på det nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen.

IMG_4601 3IMG_4421

Joey och jag ägnade oss åt massa nörderier! Så som att illustrera med gåspenna och använda ”den där orangea saken”. Vet ni vad det är gott folk? Inte? Jo, se här så ska jag berätta för er att det är en pictometer! Med den kan man mäta hur stor text det är i t.ex böcker, radavstånd och andra bra grejer man vill ha reda på som är bra att kunna när man ska formge en bok! Ja – jo, ni hörde rätt! Under Maj så formgav vi vår första bok! En dröm som gick i uppfyllelse. Det är så sjukt coolt med det här jobbet, det är så otroligt varierande och ena dagen sitter man formger för verkstäder och nästa dag en mingelhandbok.

IMG_5093 1IMG_5162 1

Här kommer två bilder på mingel från Grafisk Design och Kommunikations examensutställning, och föreläsare på samma event – Christina Knight. Det är så inspirerande att gå på föreläsningar. Att sitta och fundera, tänka och bara ta in. Det måste ju vara den enklaste formen av lärande. Du går dit, får saker berättat för dig och bara liksom absorberar det du tycker är viktigt. Mer sånt 2015!

IMG_5148 2IMG_5183

Så klart körde vi ”kreativa pauser” också. Här med miniminigolf och jobb i annan miljö. Café är vår favorit. Byta location, tänka i nya banor, får mer ut av arbetsdagen, och mer gjort, med högre kvalité till kunden!

IMG_5349 1IMG_5232

Lite funderarpauser på gräsplättar runt om i Norrköping, och en Examenssittning som jag och Joey toastade. Alltså kära GDK, det är så jäkla kul att ni står ut med oss än när vi sitter och kacklar. Vi tycker att det är väldigt kul att få komma och snacka med er och hänga med er på era äventyr. Som vi sagt tidigare om nu någon skulle läsa de här, tveka inte att bara slänga iväg ett mail om ni behöver lite pepp! Vi har ju varit där ni är och kan vi inspirera nån med vårt babblande så blir vi himla glada!

IMG_5389 IMG_5413 2

Sen fyllde VÄRLDENS bästa kollega år! Sjusju fyllde hon. Gulligt värre! Vi gick och åt på Enoteket och hade det allmänt mysigt.

IMG_5481 1 IMG_5480 2

IMG_5503 2

Vi gick också på unga Entreprenörs-galan i Stadshuset i Norrköping och var uppklädda till tänderna. Sen fick vi en helsida i NT’s näringslivsbilaga! Det är rätt golvande att se ett uppslag om sigsjälv såhär. Man tror knappt att det är sant. Men det är en skön bekräftelse på att alla långa dagar och att allt tänk, funderande och arbetande betalar sig. Det är så kul att bli uppmärksammad för ens prestationer och både jag och Johanna är väldigt tacksamma mot alla som har varit med, och fortfarande är med på den här resan med oss.

Med detta är också Maj slut och sen brakar sommaren igång med buller och bång! Så håll i er nu, för nu kommer sommarkavalkad!

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply