En summering, I alla städer, Mina vänner, Mitt jobb

Februari

31 december, 2014

IMG_9194

Om Januari kantades av lite känslomässiga svängningar genom att börja med depp, men sluta med superpepp så kan vi väl säga att februari var lite lugnare. Det här inlägget kantas av mycket mat och mys. Därför tyckte jag den här semelbilden summerar det hela. Soft att vara tillbaka från formex, och skönt med rutiner igen.

 

IMG_9169 1
Pepparkakor fick hänga i ett tag till. Likaså te, och serier. Jag tror det är en grej vi lämnar utanför den här årsresumén, hur OTROLIGT mycket serier jag konsumerat sen jag fick netflix…

 

IMG_9116 IMG_9295

Selfies. Min gula jacka som alltid peppar upp inför mörka stunder och som får mig känna mig lite extra fransk, och så Mumford and sons tröjan jag fick av Mattan. Två favoritplagg i februari tror jag när jag scrollar igenom bildflödet. Men mixen mellan extrem komfort och lite piff har nog alltid varit min grej.

IMG_9303IMG_9321 1IMG_9380 1

Ja, jag säger ju det, mycket mat, mycket mys. Jag måste nog komma ihåg att februari fortfarande är en rätt trist månad. Vad ska man annars göra om kvällarna än att ha myskvällar hos Räkan, laga söndagsmiddagar med Emil eller köpa extra gott fika till kundmöterna från bagarstugan?

IMG_9095

Man kan ju styra med lägenheten också. Något jag aldrig slutar med. Efter en otroligt inspirationspepp från formex så slet jag ut min gamla sänggavel och byggde en ny av en klädställning och lite lampor. Praktiskt för jag fick en sänglampa också!

IMG_9436

Sen kom Alla hjärtans dag, som alltid i februari. Alltså, jag tänker såhär, har man någon att vara med. Fine, mysigt. Men det är ju faktiskt ”alla” hjärtans dag, och därför valde jag att vara med mina två fina vänner på skype istället. Kan nog vara en av de absolut bästa alla-hjärtansdag dejterna jag varit på (förlåt gamla pojkvänner) men att sitta där och skvallra och skratta med Emilie och Helene var nog det finaste jag kunde gjort den kvällen.

IMG_9635IMG_9785 1

Men såklart är skype-dejt inte riktigt lika bra som extra varan, så jag hoppade på tåget och drog till mina fina vänner i Göteborg. Emilie hade precis öppnat butiken Walden, och alltså shit vilken tjej! Vilket jobb, så jäkla snyggt och bra på alla sätt. Krut i den skånskan! Albin berättade nog om några softa uppdrag som han landat i sitt företag. Kreativiteten flödar i fina Göteborg!

IMG_9385 1

Och samtidigt som kreativiteten flödar i Göteborg är det alltid fest på antikvariatet i Norrköping…

IMG_9337IMG_9762

IMG_9854 1 IMG_9939

I slutet av Februari börjar vi se vad som egentligen hände på formex. Vi hörde och såg gigantiska ord så som ”formex finest” ”Mest inspirerande monter” och ”bästa nykomlingar”. Alltså. Ja, ganska bra sätt att avsluta en månad på kan man väl säga.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply