En summering, I alla städer, Mitt jobb

Mars

31 december, 2014

IMG_0083

Om Februari var lugnt så drar mars igång med buller och brak! Slaget vid Wallhoff i Stockholm. Fina Jenny fyllde år och såklart samlades vi alla som pluggat ihop för att fira henne. Det här är en grej som är så kul med att göra den här årsresumén. Jag brukar alltid känna ”åh men jag träffar nästan aldrig hela gänget” men börjar jag kolla på det nu så ses vi nästan en gång i månaden i olika konstellationer. Det är kul att vår utbildning nästan gjorde alla som gick där till en stor familj.

IMG_0202 IMG_0184

Mingel, mingel, mingel. Johanna och jag har skakat i hand med så många inspirerande företagare, entreprenörer och inspirerande personer under det här året. Under mars drog det igång med en näringslivsdag där vi diskuterade företags-klimatet i Norrköping. Även om vi båda inte kommer från den här staden så känns det verkligen som hemma och det är väldigt kul att få vara med och se den växa och utvecklas!
IMG_0316

IMG_0307 IMG_0317

IMG_0320

En alldeles ljummen kväll i mars så kom våren till Norrköping. Vi var med som statister i en av Crazy Pictures inspelningar och det gick i princip ut på att sitta på ett tak i solnedgången, käka tårta, fika, snacka med sköna människor, lyssna på musik och vänta på att solen gick ner över ett glödande Norrköping så att vi kunde få kolla på ett fyverkeri… Jag säger bara – Norrköping <3

IMG_0458IMG_0424

Johanna och jag jobbar ju med en himla massa grejer under tiden allt det här händer, kundmöten, trilskandes i indesign, skicka saker till tryckeri, brainstorma, panika och hålla många bollar i luften. Det är det vi gör varje dag. Något som jag kanske måste påminna mig om när jag sitter här och skriver, vi jobbar liksom 8-17 varje dag. Det är väl också lite därför man måste få träffa sina vänner, gå en promenad runt strömmen, sitta på ett tak och käka tårta. Vi har alltid varit mycket för det här med att ta ”kreativa pauser” se till att hinna andas och ha kul. Men det är ju också så att vi har ett verkligen skitkul jobb! T.ex fick vi i mars föreläsa om företagande och entreprenörskap för ett gäng studenter på vår gamla utbildning GDK. Att få inspirera och peppa andra är någonting jag verkligen brinner för och jag är så glad att det är en del av mitt yrke!

IMG_0802 IMG_0849 1

Mars, sol, fräknar och att kunna få ut och jogga med solen i ryggen! Nu när jag sitter och skriver det här i januari längtar jag som tusan efter just det där!

IMG_0574 IMG_0563

Emil och jag kom på att vi kanske borde göra en kokbok. Mer om det en annan gång! Men det är ju himla kul när man får knäppa idéer och bara kör.

IMG_1629IMG_0689

IMG_0719

Räkan hade inflyttningsfest! – ja, alla var där igen! till och med Stunis och David kom ner hela vägen från Mora!
Jag käkade också nått otroligt mycket sushi det här året.

IMG_1443

Vi var nominerade i årets Design i Agda-galan tillsammans med hälsans nya verktyg och Sandra! Förra året var vi nominerade i årets Print och Design men vann årets Stjärnskott. Detta år är jag nu Ordförande för marknadsföreningen och det ska verkligen bli otroligt spännande vad som händer detta året!

IMG_1648IMG_1674

Gick långa vårpromenader med emil och började måla igen. Jag trodde nog jag äntligen hade kommit ur min spärr och skulle börja måla som aldrig förr, men det visade sig att det var en flux. Däremot saknar jag det otroligt mycket, trots att jag får skrubba som en idiot för att få bort all färg jag kladdar ner mig med överallt. Jag är inte direkt lugn när jag målar.

IMG_1684 1IMG_1114 1

Mars slutade med att jag blåste världens största tuggumibubbla. Mycket stolt.  Samt att jag vandrade runt på Söder med mamma och pappa och firade pappas 60årsdag. Det var en himla fin månad alltså!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply